Het poortgebouw van Elswout opnieuw in gebruik

Vroeger woonde er een boswachter, nu kunt u er terecht bij klachten als angst, burn-out, somberheid, lichamelijke klachten, trauma en opvoedvraagstukken. Zowel voor kinderen, jongeren als voor volwassenen. Vijf praktijken op één nieuwe locatie: het Poortgebouw op Buitenplaats Elswout. Er is een breed spectrum aan hulp en begeleiding. Van psychotherapie, mindfulness tot coaching en massagetherapie. U kunt hier alleen op afspraak terecht.

Praktijk Van Kind tot Ouder is de nieuwe hoofdhuurder, een GGZ praktijk voor psychologische hulpverlening en psychotherapie aan kinderen, jongeren en volwassenen. De andere praktijken zijn Hallo Rust coaching, Praktijk Van Lubek, Praktijk Droomgetij en Hartzaken coaching. Op de websites van de praktijken zijn de actuele wachttijden en de wijze van aanmelden te vinden.

Martine Scheen, rustcoach: “De veelzijdigheid maakt dat er voor iedereen een passend aanbod is. Dit is echt een mooie aanwinst voor de omgeving. En er is geen mooiere plek om te werken aan rust en herstel dan Elswout.”

Praktijkinformatie :  Gezondheid

Speak Your Mind

*