Rust bij de Kust

Het platform Rust Bij De Kust is een samenwerkingsverband van organisaties en wijkraden die de verkeers- en geluidsoverlast van het circuit willen terugdringen. De mogelijke komst van de Formule 1, die deze overlast naar verwachting zal vergroten, heeft hen er toe gebracht hun krachten te bundelen. Meer informatie www.rustbijdekust.nl

 

(VRIJWILLIGERS VACATURE)

Het platform Rust bij de Kust zoekt een  GELUIDSDESKUNDIGE (aankomend)

Als (aankomend) geluidsdeskundige van het Platform Rust bij de Kust geef je advies over decibellen en de interpretatie van de wetgeving. Je beantwoordt mailtjes hierover en vergadert een keer per twee maanden met het platform. Kort gezegd: Iemand die ons helpt om de geluidsaspecten van de vergunning te begrijpen en de handhaving daarop aan te spreken. De werkzaamheden vinden voornamelijk in je eigen huis plaats.

Werktijden: Naar eigen inzicht. Tijdsbeslag ca. 4 uur per week. Daarnaast ca. een keer per twee maanden een vergadering 2 uur.

Functie-eisen: Een MBO-er met interesse en enthousiasme is welkom, maar ook een geschoolde geluidsdeskundige. Zowel geluidsexperts als aankomende geluidsexperts zijn welkom. Belangrijk is de wil en de tijd om je stapsgewijs in de geluidsmaterie te verdiepen.

Aannameprocedure: Kennismakingsgesprek met de voorzitter en de secretaris

Onkostenvergoeding: Gemaakte onkosten worden vergoed

Begeleiding: Door een externe geluidsdeskundige

Interesse? Stuur een email aan rustbijdekust@gmail.com