Vlaamseweg op de schop

 

Vanaf 9 mei 2022 starten de werkzaamheden aan de Vlaamseweg. In de week 19 t/m 21 mei wordt het kruispunt Rollandslaan-Vlaamseweg-Leendert Meeszstraat-Pieter Wantelaan aangepakt. De bedrijven aan het Marcelisvaartpad zijn bereikbaar via de Ramplaan.

Wanneer deze werkzaamheden zijn afgerond wordt gestart met het gedeelte van de Vlaamseweg vanaf de inrit van het Total tankstation tot de kruising met de Randweg. Deze werkzaamheden zullen tot uiterlijk 29 juli duren en de Vlaamseweg is dan afgesloten. De nieuwe bomen en groen worden geplant in oktober/november.

 

Comments

  1. Edwin Beunk zegt

    De oplevering van de herinrichting Rollandslaan/ Vlaamseweg zal eerdaags zijn. Op facebook zijn ook al meerdere opmerkingen gemaakt over de kwaliteit van het wegdek van Deka-tuin naar de Randweg toe. Dit is ronduit slecht, er zitten. og heel veel hobbels in. Daarnaast is er ook een verlaging van het wegdek van het fietspad ter hoogte van de benzinepomp. Al na een enkel buitje blijft hier een enorme plas staan omdat er geen afvoer is op het laagste punt. En daar moeten straks alle fietsers door heen?
    Ik heb al gezocht of ik een naam van de projectmanager van de gemeente Haarlem kan achterhalen maar die kan ik nergens op de website vinden. Wellicht heeft een van jullie een naam om dit kenbaar te maken?

Speak Your Mind

*