Soep en Ontmoet

Het nieuwe initiatief Soep en Ontmoet in onze wijk, heeft al verschillende keren met succes plaatsgevonden in het Speeltuingebouw, Croesenstraat 51, op de derde vrijdag van de maand. Bij elke bijeenkomst waren er tussen de 20 en 35 wijkbewoners aanwezig. Iedereen is tussen 15.30 en 17.30 uur welkom om een door vrijwilligers bereide kom soep te eten, spelletjes te doen en contact te leggen met andere wijkbewoners. Ook kan er meegedaan worden aan activiteiten die georganiseerd worden of er kan geluisterd worden naar live muziek of een interessante lezing. Een enthousiast team onder coördinatie van Eva van Steenbergen bereidt de sessies voor.

Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage na afloop is altijd welkom.

De eerstvolgende Soep en Ontmoet-bijeenkomsten vindt plaats op vrijdag 20 oktober 2023.

U bent van harte welkom!

 

 

OPROEP helpende handen van buurtbewoners zijn meer dan welkom, voor het maken van de soep of bij het klaarzetten en opruimen. Mail naar evavansteenbergen@hotmail.com.

Comments

  1. Cees Schouten zegt

    In de Wijkkrant Ramplaankwartier die ik als oud-bewoner van de Croesenstraat met regelmaat door mijn dochter uit de Pieter Wantelaan krijg doorgespeeld is in nummer 4 is sprake van twee verschillende eindtijden voor de Soep & Ontmoet, op pagina 3 17:30 en op pagina 30 om 18:00 uur. Bij het artikel van Frans van Deijl staan op de foto nog al wat ‘grijze duiven’ staan afgebeeld.
    Pap, ga er een keer naar toe en wie weet zie je nog bekenden van vroeger zei mijn dochter.
    Daar ik echter een andere activiteit heb op de vrijdagmiddag is het tijdstip tot waarop ik nog terecht kan bepalend of ik er toe kom.
    Ik hoor of lees het wel.

Speak Your Mind

*