Reiniging van de drainage

De Combinatie BAM / Van der Valk + de Groot werkt de komende periode in opdracht van de gemeente Haarlem aan de reiniging van de drainage. De drainage in Haarlem wordt periodiek gereinigd om de doorstroming van het grondwater te waarborgen. De reiniging begint in Haarlem Zuid West vanaf maandag 29 februari aanstaande en loopt door tot en met 25 maart.

Wat merkt u langs de openbare weg?

DSCI0035Met een drainage reinigingsvoertuig wordt de drainage doorgespoeld. Dit neemt enkele minuten in beslag, waarbij de wagen op de openbare weg stil staat. De overlast is vergelijkbaar met de vuil-ophaaldienst en neemt op de weg maximaal 15 minuten in beslag.

Vanaf maandag 29 februari starten de werkzaamheden in Stadsdeel Zuidwest. De route is als volgt (onder voorbehoud): Houtvaartkwartier – Den Hout – Zijlweg Oost – Leidsevaartbuurt – Rozenprieel – Ramplaankwartier – Zijlweg West – Oosterduin.

BAM/Vandervalk+degroot vindt het belangrijk om te meten hoe de dienstverlening wordt ervaren. Daarom nodigt BAM/Vandervalk+degroot u uit om over de uitgevoerde werkzaamheden een korte enquête in te vullen. Zo helpt u mee om het proces van BAM/Vandervalk+degroot verder te verbeteren.

Merkt u problemen aan de riolering op openbaar gebied, dan kunt u dit online melden op www.haarlem.nl.

Speak Your Mind

*