Nazomer Nachtlicht

Vorig jaar zijn wij een stichting begonnen die als hoofdactiviteit het evenement Nazomer Nachtlicht heeft. Het evenement beslaat een avondwandeling die bezoekers in kleine wandelgroepjes langs verschillende kunstvormen leidt. Zij lopen over een pad dat aan weerzijden is verlicht met lampions. Onderweg worden de wandelaars verrast door verschillende artistieke optredens en vormen van beeldende kunst.  Dit alles zal zich afspelen in een van de mooiste bossen die Nederland rijk is: Landgoed Elswout. Ook de bomen, elvenbankjes, heuvels met mos en wateren zullen belicht worden. Persoonlijk, intiem, sprookjesachtig, mysterieus, lieflijk, duister en licht tegelijk.

De aanleiding voor dit project is de zoektocht van kunstenaar Ronja Mooij naar originele manieren om door middel van kunst in combinatie met natuur, mensen onder te dompelen in een andere wereld en een bijzondere ervaring te laten ondergaan. Doel hierbij is mensen bewegen, inspireren en verwonderen door het gebruik van de combinatie kunst en natuur.

Wij organiseren dit evenement nu voor een 2de keer. De officiële kaartverkoop begint op 9 juli. Alle buurtbewoners krijgen komende week een uitnodiging in de brievenbus waar wij ze uitnodigen en voorrang geven bij het kopen van een kaartje. Vorige editie was razendsnel uitverkocht, daarom geven we mensen uit de directe omgeving de eerste kans om tickets te bemachtigen. Omdat zij het gebied al kennen is het extra speciaal om het geheel in zo’n ander licht te zien.

Speak Your Mind

*