Kennemerhart Oppeppers

Nieuwe datum lunch voor mensen met Parkinson: maandag 27 mei 2024

De eerder geplande lunch op 15 april 2024 voor mensen met Parkinson en hun naasten of mantelzorger in het kader van Wereld Parkinsondag kon vanwege weersomstandigheden helaas niet doorgaan.
De nieuwe datum is maandag 27 mei 2024 en de locatie is Kennemerhart Oppeppers locatie Tuindershart, Rockaertshof 66  in Haarlem (Ramplaankwartier).

De lunch wordt georganiseerd door Kennemerhart Oppeppers dagbestedingslocaties Tuindershart en Ramplaanhart. Bezoekers van de lunch kunnen tegelijkertijd kennis maken met deze dagbestedingslocaties. Op Tuindershart draait het om natuur, groenbeleving, buiten bezig zijn en houtbewerking. De deelnemers, vrijwilligers en medewerkers van Tuindershart hebben deze plek laten uitgroeien tot een groene oase in de stad.

Voor de lunch wordt samengewerkt met de ergotherapeuten van Kennemerhart. Het kernteam Parkinson van Kennemerhart heeft als visie ‘het bieden van goede basiszorg bij de complexe zorgvraag rondom Parkinson’. De extra aandacht voor parkinson via deze lunch sluit aan bij deze visie.

Aanmelden voor de lunch kan via mirjam.boesveld@kennemerhart.nl of 06 23533039 (nb er is ruimte voor een maximaal aantal deelnemers aan de lunch). Er zijn geen kosten aan verbonden.

Speak Your Mind

*