Initiatievenplatform HaarlemLink

 

Zet jezelf in de etalage!

HaarlemLink is het online zusje van het Initiatievencafé: de plek waar Haarlemmers met een initiatief voor de stad hun idee kunnen presenteren en op zoek kunnen gaan naar medestanders en middelen. Alle maatschappelijke initiatieven kunnen een plek krijgen op HaarlemLink, zolang ze maar bijdragen aan een socialer, prettiger en verbonden Haarlem.

Heb jij een goed idee, klein of groot, voor je straat of voor de hele stad? Dan kun jij je eigen pagina aanmaken op HaarlemLink, www.haarlemlink.nl. Je kan je idee toelichten met tekst, foto’s en filmpjes, je kan om hulp of om spullen vragen en je kan de mensen die je idee interessant vinden op de hoogte houden met e-mailupdates. Jij bepaalt zelf wat je kwijt wilt! Vanaf je eigen pagina kun je doorlinken naar je eigen e-mailadres, telefoonnummer, website of social media-adres: precies zoals jij het graag wilt hebben.

Bezoekers van HaarlemLink kunnen zich aanmelden als volger van het platform, van een bepaalde categorie of van een bepaald stadsdeel, of als geïnteresseerde in een bepaald idee. Dat kunnen Haarlemmers zijn die de stad of hun buurt een warm hart toedragen, maar ook mensen met antwoorden op jouw vragen. Via HaarlemLink kan je jouw idee snel onder de aandacht van een groter publiek brengen en in contact komen met tal van stadgenoten, die net als jij voor Haarlem gaan.

HaarlemLink wordt beheerd door een onafhankelijke redactie, en heeft als doel de inwoners van Haarlem met elkaar te verbinden. De pagina met bewonersinitiatieven op platform De Groene Mug (http://www.degroenemug.nl/pages/bewonersinitiatieven/duurzame-bewonersinitiatieven-in-haarlem.php) zal binnenkort verdwijnen; op HaarlemLink is daarvoor een speciale categorie Groen & Duurzaam ingericht.

Speak Your Mind

*