Halve van Haarlem

Zondag 25 september is de 32e editie van de Vitaminstore Halve van Haarlem (voorheen Zilveren Kruis Achmea Loop). De verschillende afstanden van de Halve van Haarlem gaan door diverse wijken en straten van Haarlem en omgeving. Dit kan verkeershinder opleveren. Politie en verkeersregelaars leiden de verkeersstromen in goede banen en op aanwijzing van hen kunt u de wijk bereiken en/of verlaten.

Starttijden
11.30 uur: 5 km (tijdslimiet 40 minuten)
12.15 uur: 10 km (tijdslimiet 80 minuten)
13.45 uur: Halve marathon (tijdslimiet 2 uur en 45 minuten)
14.00 uur: 700 m. Overspaern Kabouterloop
14.20 uur: 1,4 km Overspaern KidsRun

Gestremd
Het kruispunt Brouwerskolkweg/Hospeslaan/Ramplaan is vanaf ca. 10.30 tot 16.30 uur conform het verkeersbesluit uit de vergunning van de gemeente Haarlem en Bloemendaal, in alle richting gestremd:

– Het kruispunt t.h.v. de Zijlweg is gestremd. Verkeer komend vanaf de Zijlweg (oost en west) dat wil afslaan de Westelijke Randweg op is wel mogelijk. Alle andere rijrichtingen zijn afgesloten.
– Alle verkeer wordt middels keerpunt terug geleid naar Westelijke Randweg.
– Bestemmingsverkeer voor Ramplaankwartier beperkt mogelijk. Zie bereikbaarheidskaart voor het Ramplaankwartier klik hier.
– Uitgaand verkeer (uit het Ramplaankwartier) dient bebording ‘Wijk uit’ te volgen.
– Al het uitgaand verkeer wordt via de Vlaamseweg geleid.
– Bedrijven rondom de Vlaamseweg zijn bereikbaar.
– De kruising van de Pijlslaan/Zeedistelweg is open.
– Op de kruisingen wordt door professionele verkeersregelaars en de politie Kennemerland verkeersregelend opgetreden.
– Verkeer naar Elswout en Kraantje Lek is op aanwijzing van politie en verkeersregelaars mogelijk via de Zijweg/Bentveld.
– Houd a.u.b. rekening met ernstige vertraging/verkeershinder.
– Woont u in het ‘rode’ gedeelte (zie bereikbaarheidskaart) dan kunt u het parcours alleen kruisen vóór 12.00 uur of tussen 12.45 en 13.30 uur en na 14.15 uur.
– Op zondag 25 september kunt u tussen 11.30–17.00 uur gebruik maken van het parkeerterrein van de DEKATUIN aan de Vlaamseweg.
Meer en overige informatie voor andere wijkenop www.halvevanhaarlem.info

 

Speak Your Mind

*