Haarlemse vrijwilligers in het zonnetje met Uitblinker Festival

Doet u vrijwilligerswerk in Haarlem? Dan bent u van harte welkom op het Uitblinker Festival op woensdag 27 september!

De gemeente Haarlem, de Vrijwilligers Centrale Haarlem, BUUV Haarlem en de Participatieraad Haarlem willen met dit festival alle vrijwilligers van Haarlem en omstreken bedanken.

Vrijwilligers in het zonnetje

In 2016 en 2017 hebben de Haarlemse vrijwilligers weer veel mensen een steuntje in de rug gegeven en laten zien dat vrijwilligerswerk onmisbaar is in de samenleving. Om al deze vrijwilligers te bedanken wordt er groots uitgepakt met een grandioos feest. Dat is op woensdag 27 september in de Zijlpoort aan de Gedempte Oude Gracht 2. Alle actieve vrijwilligers zijn uitgenodigd!

Uitblinker Festival

Het Uitblinker Festival is meer dan een feestje. De kantine van de gemeente Haarlem wordt omgetoverd tot een heus festivalterrein. Verschillende gebieden, randprogrammering en een hoofdpodium met diverse optredens zorgen voor een echte festivalsfeer! Een avond vol muziek, activiteiten, eten en drinken! Daarnaast zullen er ook enkele verrassende elementen plaatsvinden. Het festival wordt georganiseerd door het Haarlemse evenementenbureau Je Suis Energy.

Iedereen op de gastenlijst

Uitblinker Festival heeft geen tickets, maar wel (zoals elk festival) een gastenlijst. Wilt u erbij zijn? Meld u dan snel aan! Dat kan heel makkelijk via de website van de Vrijwilligers Centrale. Geef daarbij uw naam en e-mailadres op en bij welke organisatie u vrijwilligerswerk doet. Verdere informatie over het festival wordt de komende weken gegeven via de organisaties, per e-mail en via een Facebook-event.

Speak Your Mind

*