De Blinkert : verbouwing Koningshof gereed

Wist u dat De Blinkert haar woningen op de begane grond aan het verbouwen is?

In september jl. is er begonnen met de verbouwing van de 1e woning: Koningshof.

blinkert verbouwing

Ondertussen is het geheel opgeleverd en hebben de bewoners weer hun intrek genomen in de volledig gerenoveerde huiskamer. De open keuken biedt een uitstekende kijk op de huiskamer wat de bewoners ten goede komt. Er is met verschillende dementie vriendelijke materialen gewerkt zoals geluiddempende wanden/plafonds en vloer.  Het meubilair is nieuw en de keuken volledig geoutilleerd.

Begin november is er een begin gemaakt met de renovatie van de 2e woning: Brouwerskolk. De bedoeling is dat de kwetsbare bewoners zo veel mogelijk hun eigen dagritme kunnen aanhouden. Er wordt eten gekookt in een andere keuken of gebracht door een cateraar.  Ook wordt er aan familie/verwanten/vrijwilligers  gevraagd de bewoners op een extra uitje te trakteren en medewerkers doen hun best het de bewoners zo goed mogelijk naar de zin te maken.

De overige 2 woningen Middenduin en Elswout zullen begin 2016 aan de beurt komen.  Mocht u geïnteresseerd zijn in het resultaat komt u gerust in het nieuwe jaar eens kijken. U kunt zich melden bij de receptie.

Speak Your Mind

*