Aankondiging asfaltherstel

BAM Infra voert de komende periode in opdracht van de gemeente Haarlem reparaties uit aan het asfalt in Haarlem. Dit gebeurt in twee fases: eerst worden klein reparaties uitgevoerd, vanaf september gaat BAM Infra de grotere schades herstellen. Wegen waar door de gemeente Haarlem reconstructie of herinrichtingsmaatregelen worden genomen worden in deze werkzaamheden niet aangepakt. Het onderhoud aan het asfalt begint vanaf maandag 6 juli aanstaande en loopt door tot en met 24 juli.

Schade met spuitbus gemarkeerd op straat

Wat merkt u langs de openbare weg?

Mogelijk heeft u al opgemerkt dat kleine schades aan het asfalt met een spuitbus gemarkeerd zijn. Van deze spots wordt een deel hersteld. Hiermee komt het asfalt voor dat gebied weer op een aanvaardbaar beeld niveau. Een deel van de weg wordt afgezet. Een freesmachine verwijdert de beschadigde asfalt lagen. Een zogenaamde hotbox vult de gaten aan. Een wals maakt het glad en recht. Even afkoelen en u rijdt er weer overheen. Soms moet ook de markering weer opnieuw aangebracht worden.

De werkzaamheden duren per locatie hooguit een paar uur.

De start is op maandag 6 juli . Vanaf dan voert de route door Haarlem en kunt u de onderhoudsploeg tegenkomen. De werkzaamheden zijn naar verwachting 24 juli klaar.

Speak Your Mind

*