8 oktober informatieavond woninginbraakpreventie

Poster Blinkert

klik op de poster om deze te vergroten

Woensdag 8 oktober is er een informatieavond Woninginbraakpreventie in De Blinkert.
Inloop 19.00 uur, presentatie 19.30-21.00 uur.

De aanpak van woninginbraken is al vele jaren één van de speerpunten van de regiopolitie Kennemerland. Als bewoner heeft u ook een belangrijke rol bij de aanpak van woninginbraken. Door uw huis goed te beveiligen en door een oogje in het zeil te houden in de buurt.

Beveiliging is heel belangrijk
Een inbraak is nooit helemaal te voorkomen. Ieder huis heeft zijn zwakke plekken. Inbrekers weten dat natuurlijk ook. Met een aantal eenvoudige maatregelen kunt u het inbrekers al behoorlijk lastig maken. Bovendien maken inbrekers graag misbruik van onze alledaagse gewoonten. Een briefje op de deur of een sleutel onder de mat, het zijn kleinigheden die inbrekers de gelegenheid geven hun slag te slaan. Geef die gelegenheid niet!

Uitnodiging
Gemeente Haarlem, politie Kennemerland en de Haarlemse woningcorporaties organiseren een aantal informatieavonden over woninginbraakpreventie. De politie vertelt hoe zij woninginbraken aanpakt en laat foto’s zien van kwetsbare plekken en situaties in uw buurt. Verder krijgt u tips om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken en maakt u kans op een tegoedbon van € 150,- te besteden aan veiligheidsmaatregelen rondom uw woning.

 

Speak Your Mind

*