2-6 juni FRee a girl

UPDATE: 3 juni

Marai Edgar (l) en Yolande Peltenburg (r) ziten twaalf uur opgesloen voor Free a Girl  foto United Photos/Toussaint Kluiters

Marai Edgar (l) en Yolande Peltenburg (r) zitten twaalf uur opgesloten voor Free a Girl. Foto United Photos/Toussaint Kluiters

hd 3:6 free

 

Free a Girl is een noodhulporganisatie die zich inzet om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden en de daders veroordeeld te krijgen. De meisjes zitten opgesloten in hokjes van 1 bij 2 meter en worden seksueel uitgebuit. Met de actie Lock me Up – Free a Girl wordt er samen met de horecabranche aandacht gevraagd voor dit doel. Tijdens deze actie zijn er deelnemers die zich 12 uur lang op laten sluiten in een ‘hokje’ en zich laten sponsoren via een persoonlijke sponsorpagina. Met de opbrengst van de actie kunnen zij de bevrijdingsteams blijven ondersteunen om nog meer meisjes uit te prostitutie te bevrijden.

Er wordt ‘gezeten’ van dinsdag 2 juni tot en met vrijdag 5 juni van 11.00 uur tot 23.00 uur. Zaterdag 6 juni zal dit zijn van 9.00 uur tot 21.00 uur.

De deelnemers in het Wapen van Kennemerland:

04-03-2014-Logo-LMU-2014-transparant-zwartOndergetekende laat zich met o.a. Robbert van Berkel (Wapen van Kennemerland), Johanna van Kal, Marai Edgar, Yolanda Peltenburg, Marieke Bruins, Monique Brugman, Guy Fransen Liselotte Boereboom en Rafaël Redczus tussen 2 en 6 juni 12 uur lang laat opsluiten in een hokje en wel in het Wapen van Kennemerland. Dit alles om geld op te halen voor het goede doel. Elke deelnemer heeft een eigen sponsorpagina en kan ook middels een eigen actie, veiling of idee geld inzamelen voor Free a Girl. Naast uw donatie of sponsoring is ook uw support welkom tijdens de actiedagen van 2 tot 6 juni.

De deelnemers staan ook op  www.freeagirl.nl  onder het Wapen van Kennemerland.

Elco Zwart (Fysiotherapie Elswout).

 

 

Speak Your Mind

*