19 maart landelijke opschoondag

campagnebeeld-algemeen-lodOp zaterdag 19 maart 2016 vindt in heel Nederland de Landelijke Opschoondag plaats. Op die dag gaat Nederland zwerfafval opruimen. Doe jij ook mee? Samen met je buren, vrienden, klasgenoten of collega’s kun je aan de slag om het zwerfafval op te ruimen. Dat kan in de straat of buurt waar je woont, waar je werkt, bij school of gewoon op een andere plek waar het tijd wordt voor een opschoonbeurt. Zo werken we samen aan een schone en leefbare stad.

Grote of kleine initiatieven, alle beetjes helpen. Je kunt meedoen door het zwerfafval dat je tegenkomt in de prullenbak te gooien of in zelf meegenomen huisvuilzakken. In Haarlem ondersteunen Spaarnelanden en NME de schoonmaakacties. Spaarnelanden stelt huisvuilzakken, afvalgrijpers en handschoenen ter beschikking en kan het afval na afloop ophalen.

Haarlem krijgt zo een opschoonbeurt én het is gezellig om samen met je buren, vrienden, klasgenootjes of collega’s aan de slag te gaan. Bovendien werk je tegelijkertijd aan je conditie. Een mooie combinatie die in Haarlem bekend is geworden onder de naam Troeptrimmen.

Spaarnelanden helpt je graag op weg!

Organiseer je een actie? Meld jouw actie aan bij Spaarnelanden door vóór donderdag 10 maart a.s. een mail te sturen naar communicatie@spaarnelanden.nl o.v.v. je naam, contactgegevens en de locatie waar je gaat opruimen. Spaarnelanden neemt dan contact met je op voor ondersteuning.

Keep it Cleanday 16 september

Vrijdag 16 september vindt de Keep it Cleanday plaats. Zet deze datum alvast in je agenda. Ook dan gaan we gezamenlijk aan de slag om Haarlem zwerfafvalvrij te maken.

 

Speak Your Mind

*